Alışveriş Sepetim
PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.

Stoeger M3020 V2 Ahşap 20 Kalibre Yarı Otomatik Av Tüfeği

Fiyat:
24.300,00 TL
Havale / EFT:
23.085,00 TL
3.282,39 TL'den başlayan taksit seçenekleri için tıklayın.
Stoeger M3020 V2 Ahşap 20 Kalibre — Teknik Özellikler
Marka
Model
M3020 V2 Wood
Kalibre
20 Kalibre
Çalışma Sistemi
Kinetik / Yarı Otomatik (Inertia Driven®)
Namlu Uzunlukları
66 / 71 cm
Fişek Yatağı
76 mm / 3" Magnum (20 Ga)
Kapasite
4+1
Şok Sistemi
Mobil / 3 Adet Değiştirilebilir Şok
Nişangah
Fiber Optik Arpacık — Havalandırmalı Şerit
Dipçik & El Kundağı
Türk Cevizi — Ayarlanabilir dipçik tablası ve yanaklık yapısına uygun V2 gövde
Ağırlık
Yaklaşık 2,6 kg
Üretim
İstanbul — Stoeger Silah Sanayi (Beretta Holding)
20 kalibre, 76 mm magnum fişek yatağı ve hafif gövde yapısıyla Stoeger M3020 V2 Ahşap, klasik ceviz estetiğini modern Inertia Driven® kinetik sistemle birleştirerek özellikle hafif geri tepmeli, dengeli ve hızlı hedef değiştirmeli avlar için ideal bir yarı otomatik av tüfeği sunar.

Stoeger M3020 V2 Wood — Detaylı Açıklama

Stoeger M3020 V2 Ahşap, 20 kalibre platformda hem yeni başlayan avcılar hem de yıllardır sahada olan deneyimli kullanıcılar için dengeli bir çözüm sunar. 76 mm (3") magnum fişek yatağı sayesinde hem hafif gramajlı saçma fişekleri hem de yüksek gramajlı magnum mühimmatları güvenle kullanmaya imkan tanır. Bu esneklik, küçük avdan su kuşuna kadar geniş bir yelpazede aynı tüfekle avlanabilmenizi sağlar.

Model, Beretta Holding çatısı altındaki Stoeger Silah Sanayi tarafından İstanbul’da üretilmektedir ve Benelli Inertia Driven® kinetik sistem mantığıyla çalışır. Gaz tahliyeli sistemlere göre daha sade mekanik yapısı, daha az kirlenme ve uzun periyotlarda sorunsuz çalışma anlamına gelir. Sahada, zor hava koşullarında dahi kararlı doldur-boşalt döngüsü ile güven verir.

Dipçik ve el kundağında kullanılan seçilmiş Türk cevizi, tüfeğe sadece şık bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda elde dengeli bir ağırlık dağılımı sunar. V2 gövde yapısı ile dipçik açısı, tetik mesafesi ve kavrama noktaları modernleştirilmiş; daha az köşeli ve daha akıcı bir ergonomi elde edilmiştir. Bu sayede uzun yürüyüşlerde taşıma konforu artarken, hızlı omuzlama ve seri ikinci atışlar daha kontrollü hale gelir.

Standart olarak sunulan 3 adet mobil şok, 20 kalibre platformda farklı av senaryolarına uyum sağlar. Yakın mesafe çulluk-keklik avında daha geniş dağılım tercih edebilir, su kuşu veya orta mesafe avlarda şoku daraltarak isabet oranını artırabilirsiniz. Fiber optik arpacık ise düşük ışık şartlarında bile hedefi daha net görmenize yardımcı olur.

Öne Çıkan Özellikler

  • 20 Kalibre hafif geri tepme — Uzun günlerde daha konforlu atış döngüsü
  • 76 mm magnum fişek yatağı — Hem standart hem magnum fişeklerle geniş mühimmat uyumluluğu
  • Inertia Driven® kinetik sistem — Basit, güvenilir ve az bakım gerektiren mekanizma yapısı
  • Türk ceviz ahşap — Klasik görünüm, doğal kavrama ve premium hissiyat
  • Yaklaşık 2,6 kg ağırlık — 20 kalibre sınıfında konforlu taşıma ve hızlı omuzlama
  • Fiber optik arpacık — Alacakaranlık ve kapalı hava koşullarında dahi net nişan hattı

Kullanım Senaryoları

  • Keklik, bıldırcın, üveyik ve benzeri yayla avları — Hafif yapısı ile uzun yürüyüşlerde yormaz, 20 kalibre ile yeterli performans sunar.
  • Su kuşu avları — Magnum 20 kalibre fişeklerle, kontrollü geri tepme eşliğinde etkili bir su kuşu tüfeği olarak değerlendirilebilir.
  • Genç veya hafif yapılı avcılar — 12 kalibreye göre daha yumuşak tepmesi, yeni başlayan veya hassas kullanıcılar için avantaj sağlar.
  • Poligon ve idman atışları — Kinetik sistemin yumuşak çalışma karakteriyle düzenli antrenman için de uygundur.

Kimler İçin Uygun?

  • 20 kalibre arayan bilinçli avcılar — Hafif geri tepme ve yeterli öldürücülüğü bir arada isteyenler.
  • Ahşap sevip modern mekanizma isteyenler — Klasik ceviz gövdeyi, çağdaş kinetik sistemle buluşturmak isteyen kullanıcılar.
  • Tek tüfekle birçok senaryoyu çözmek isteyenler — Yayla kuşu, su kuşu ve günlük idmanı aynı platformda toplamak isteyen avcılar.
  • 12 kalibreden daha zarif ve hafif bir seçenek isteyenler — Özellikle uzun yürüyüşlü av organizasyonlarını tercih edenler.
Teknik Özellikler
Kalibre20 Kalibre
Çalışma TipiYarı Otomatik
Mobil ŞokVar
Çalışma SistemiKinetik Sistem
Namlu TipiŞeritli Namlu
Diğer Özellikler
Stok KoduM177AS6604
MarkaSTOEGER
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2

Ürün Etiketleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.