Alışveriş Sepetim
PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.

Umarex Colt Government 1911 A1 Havalı Tabanca

Bu ürün geçici olarak temin edilemiyor. Stoğa girdiğinde e-posta ile bilgilendirilmek için

Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler

Özellikler
Marka: Umarex Colt Government
Model: 1911 A1 Dark OPS
Kalibre: 4,5 mm
Mühimmat Tipi: Saçma / Pellet
Enerji Kaynağı: 12 Gram CO2 Tüp
Kapasite: 8 Adet
Çıkış Hızı: 120 m/sn
Uzunluk: 22 cm 
Yapı: Full Metal
Blowback / Geri Tepme: Yok
Ağırlık: 1080 gr

 
HEDİYELER!
1 Paket 4,5 mm Steel BB
5 Adet 12 Gram CO2 Tüp
5 Adet Hedef Kağıdı
LÜTFEN DİKKAT!
Bu ürün sadece 18 yaşını doldurmuş bireylere satılmaktadır.
Tüm havalı tabancalar faturalı ve 1 yıl ithalatçı firma garantilidir. Orijinal ürün gönderimi sağlanır.
UYARI: CO2 tüpler uzun süre takılı bırakılmamalıdır. Aksi takdirde contasız zarar görebilir ve hava kaçırabilir.
ÖNERİ: Her 250 atış sonrası 12 Gram Yağlayıcı CO2 Tüp kullanmanızı tavsiye ederiz.


GENEL BİLGİLENDİRME

Sabit kızaklı mekanizmasıyla daha sade bir kullanım sunan blowbacksiz havalı tabancalar, özellikle spor atıcılığı, hedef antrenmanı ve keyfi kullanım amaçlı tercih edilmektedir. Hareketli parça azlığı sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Replika modellerden özgün tasarımlara kadar birçok seçenek en uygun fiyatlarla sizlerle.

MÜHİMMAT TÜRÜNE GÖRE BLOWBACKSİZ HAVALI TABANCA ÇEŞİTLERİ

Pellet atan, steel BB atan ya da her iki mühimmatı da kullanan modeller aşağıda karşılaştırmalı olarak verilmiştir:

Pellet PELLET atan havalı tabancalar nişan alma ve grupman performansı için tercih edilir. Hedef çalışmaları için idealdir.
Steel BB STEEL BB atan modeller daha çok eğlence, plinking ve dinamik kullanım için tercih edilir. Çarptığı yüzeyde sekme yapabilir, dikkatli kullanılmalıdır.
Pellet + Steel BB PELLET + STEEL BB destekleyen modeller hem hassasiyet hem de eğlence arayan kullanıcılar için çok yönlü çözüm sunar.
Diğer Özellikler
Stok Kodu477.417.00.00
MarkaUMAREX
Stok DurumuTükendi

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.